Kontorlokaler

Hvis pris, beliggenhed i det grønne og design/funktions dygtigt og andre ”grønne virksomheder” er nøgleord i din kontorsøgning, så har vi et godt bud på det du søger.

Fra Egebjerg skal du ikke gå mange meter før du finder et af nordvest Sjællands charmerende kontor/ kontor fællesskaber. Vi har Bus og Købmanden om hjørnet samt frisk luft.

Bygningens charme og størrelse bemærkes allerede ved første øjekast med dens pæne indgangsparti, ale’ med lindetræer og faciliteter. Bygningen er ny og der er mulighed indenfor at få eget kontor,  bord, dele bord, adresse til firmaer, pasning samt adgang til bygningens faciliteter bla. mødelokaler mv.. omtrent lige så smuk og hyggelig inden for med den flotte trappe og de marmor gulve. Kontorfællesskabet er omkring 700m2 og ligger på flere etager.'

Her lejer du en samlet, møbleret og indflytningsklar kontorløsning. Vores kontormøbler er nøje udvalgt med respekt for husets sjæl, og sikrer dig samtidig komfort, ensartethed og kvalitet. Som lejer får du alt i alt præsentable rammer, hvor du ikke behøver bekymre dig om at invitere kunder, leverandører eller samarbejdspartnere inden for.

Klik her for at se vores aktuelt tilgængelige faciliteter Ledige Lejemål

Hvis du vil vide mere, så læs videre på vores hjemmeside eller kontakt os for en uforpligtende fremvisning.