Om os


Vores ressourcer

Vi tilbyder en linjelagrings og produktion løsning med muligheder og faciliteter til korte distributioner og support til dine lokale kunder i Danmark, Skandinavien og EU. Alle faciliteter er tilgængelige for dig nu. Territoriet udvikler sig konstant. Hvis du har nogen special behov, så, det er muligt at bygge op til 20000 m2.

HVEM VI ER

VORES KONCEPT
Hos EE får du en fleksibel og velordnet kontorløsning, lager- eller industri- på enkle og forståelige vilkår og billigt.  I Egebjerg sammensætter vi løsninger, der passer til enkeltmandsvirksomheden og helt op til virksomheder med plads-behov til 15 kontorpladser eller industrier som kan passe til vores lokaler.
 
Et kontor/lokale hos EE er altid komplet indrettet og indflytningsklart med hæve-/sænkeborde, kontorstole og flotte reoler i gode kvalitetsmøbler. Internet, alarmsystem, rengøring, el, vand og varme er altid aftalt i lejen, og uanset hvilken af vores lokationer mødes du af ordentlighed og en moderne indbydende nordisk stil. Det er med til at skabe rammerne for arbejdsglæde og produktivitet.
 
Ingen virksomheder er ens, og derfor tager vi altid udgangspunkt dit behov for at finde den rette løsning, som passer til din virksomhed. De eksisterende lejere i vores i alt 15.000 kontor- og produktions fællesskab er en god blanding af virksomheder i størrelsesorden 1-50 medarbejdere, så vi kender alt til behovet forskellige virksomhedsstørrelser har. Gode forhold til kommunen om man mangler miljøtilladelser, byggetilladelser mv..
 
Velkommen hos EE.

vores team